Nyílt levél a VT-Transman Kft. vezetésének | VEKE
VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Nyílt levél a VT-Transman Kft. vezetésének

2013-01-05
By

Tisztelt VT-Transman Kft!

Utasészrevételek sorát kaptuk, miszerint az Önök Budapesten közlekedő autóbuszait nem takarítják, különösen a Volvo-Aabenraa kocsikat, amelyeket ezen a télen még nem mostak le. Utánajártunk és a hírek igaznak bizonyultak, az Önök kocsijai jelentősen mocskosabban járják az utcákat, mint a BKV kocsijai, ami önmagában is szégyen. A fotók magukért beszélnek, mindegyik kocsijuk így néz ki. A külső hőmérséklet ma 10 Celsius fok körül volt, így a hidegre sem hivatkozhatnak.

Ez a kocsi hetek óta nem látott mosót, vastag a sárréteg rajta. 2013.01.05. 11 óra, Széll Kálmán tér (fotó:VEKE)

Nem volt ez mindig így, néhány hónappal ezelőtt is még fordított volt a helyzet és kevés kivetnivalót lehetett találni az Önök által nyújtott szolgáltatásban. Önök mintha kicsit elkényelmesedtek volna, annak tudatában, hogy nyélbe ütötték a nagy üzletet. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy Önöknek nem a BKK vezérigazgatójának kegyeit kell keresniük, hanem a budapesti utazóközönség kiszolgálását kell megfelelően végezniük, akkor is, ha a BKK mostanában feltűnően, már-már egészségtelenül elnéző Önökkel szemben. Az utasok nem lesznek azok, mert elég sokat fizetnek.

Tavaly még elképzelhetetlen volt, hogy a VT-Transman ilyen állapotban adjon ki kocsit forgalomba. 2013.01.05. 11 óra, Széll Kálmán tér (fotó:VEKE)

Mivel nem feltételezzük, hogy Önöknek már a hideg vízre sem telik, ezért kérjük, legyenek szívesek beindítani a mosót, a Főváros által fizetett bőkezű szolgáltatási díj ugyanis tartalmazza a járművek tisztán tartásának költségeit.

Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület
A European Passengers Federation (Európai Utasok Szövetsége) magyar tagszervezete

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *