VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Célkeresztben a civilek, célkeresztben Budapest lakossága

2007-11-17
By

Az elmúlt napok alaptalan rágalmaira reagálva a VEKE elnöksége az alábbi sajtóközleményt adta ki.
Visszautasítjuk azokat a rágalmakat, amelyek egyesületünket érték az utóbbi napokban. Le kell szögezzük, hogy szakszervezeti, vagy sztrájkügyekkel eddig sem és ezután sem fogunk foglalkozni. Tisztában vagyunk vele, hogy útjában állunk azoknak, akik a budapesti közösségi közlekedés és a BKV szétverésén ügyködnek. Számítottunk arra, hogy alantas támadások részesei leszünk. Sajnálatos, hogy ehhez az akcióhoz a rombolási érdekeket szolgálva egy szakszervezet néhány vezetője is csatlakozott, biztosan jó pontokat szerezve ezzel a cégvezetésnél.

Tagjainkra eddig is vadászott a BKV, ne legyenek senkinek illúziói, biztosak vagyunk benne, hogy a mostani lejáratási akció is ennek a része. A BKV sajtóperek tucatjait indította nyilatkozataink után, véleményünk szerint pusztán az újságírók megfélemlítésének céljával. Ezeket a pereket a BKV sorozatban veszti el. Nekik nem drága, hiszen a köz pénzét szórják.

Egyesületünk közgyűlésének egyhangú döntése, hogy a lehető leghatározottabban lépjünk fel a rombolás és a járatritkítások ellen. Ahogy eddig is, ezt a továbbiakban is meg fogjuk tenni, az utazóközönség, Budapest lakossága érdekében.

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöksége

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *