Pályázatok és 1% | VEKE
VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Pályázatok és 1%

2005-02-13
Szerző:

Tájékoztató a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) pályázati eredményeiről és elnyert SZJA 1% felajánlásairól
Egyesületünk 2004-ben két esetben is sikeresen pályázott különféle forrásokra.

Júniusban a Nemzeti Civil Alap által kiírt pályázatra nyújtottunk be nyertes pályázati anyagot, melynek segítségével 300.000,- Ft összegű támogatást nyert el az Egyesület. A támogatási összeget a pályázati kiírás alapján a 2004. évi működési költségeinkre fordítottuk.

A FĹ‘városi Ă–nkormányzat által 2004 oktĂłberĂ©ben megjelent pályázati felhĂ­vásra EgyesĂĽletĂĽnk „A városi tömegközlekedĂ©s törtĂ©netĂ©nek megismertetĂ©se a lakosság szĂ©les köreivel, nosztalgiaĂĽzem szĂĽksĂ©gessĂ©gĂ©re valĂł felhĂ­vás” cĂ­mmel nyĂşjtott be pályázatot. Pályázatunk elnyerte a bĂ­rálĂłk tetszĂ©sĂ©t, melynek alapján a FĹ‘városi KözgyűlĂ©s Civil Szervezetek Ă©s Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága támogatáskĂ©nt 300.000,- Ft-ot Ă­tĂ©lt meg EgyesĂĽletĂĽnk számára. A támogatási összeget 2005 folyamán ĂĽzemtörtĂ©neti megemlĂ©kezĂ©sekre, illetve a márciusban megtartandĂł nyilvános nosztalgia autĂłbusz menetre kĂ­vánja fordĂ­tani az EgyesĂĽlet.

Egyesületünk immár jogosulttá vált a személyi jövedelemadó befizetések 1%-ára. Ezen forrásból 2004 évben az adóhivatal 309.329,- Ft-ot utalt át bankszámlánkra, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni minden támogatónknak! Az összeget az Egyesületi alapszabályban lefektetett közhasznú célokra fordítjuk, a pontos felhasználásáról a következő, tavaszi Közgyűlésen dönt a tagság.

A VEKE Elnöksége

Related Posts with Thumbnails

HozzászólásokVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.