Pályázatok és 1% | VEKE
VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Pályázatok és 1%

2005-02-13
By

Tájékoztató a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) pályázati eredményeiről és elnyert SZJA 1% felajánlásairól
Egyesületünk 2004-ben két esetben is sikeresen pályázott különféle forrásokra.

Júniusban a Nemzeti Civil Alap által kiírt pályázatra nyújtottunk be nyertes pályázati anyagot, melynek segítségével 300.000,- Ft összegű támogatást nyert el az Egyesület. A támogatási összeget a pályázati kiírás alapján a 2004. évi működési költségeinkre fordítottuk.

A FÅ‘városi Önkormányzat által 2004 októberében megjelent pályázati felhívásra Egyesületünk „A városi tömegközlekedés történetének megismertetése a lakosság széles köreivel, nosztalgiaüzem szükségességére való felhívás” címmel nyújtott be pályázatot. Pályázatunk elnyerte a bírálók tetszését, melynek alapján a FÅ‘városi Közgyűlés Civil Szervezetek és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága támogatásként 300.000,- Ft-ot ítélt meg Egyesületünk számára. A támogatási összeget 2005 folyamán üzemtörténeti megemlékezésekre, illetve a márciusban megtartandó nyilvános nosztalgia autóbusz menetre kívánja fordítani az Egyesület.

Egyesületünk immár jogosulttá vált a személyi jövedelemadó befizetések 1%-ára. Ezen forrásból 2004 évben az adóhivatal 309.329,- Ft-ot utalt át bankszámlánkra, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni minden támogatónknak! Az összeget az Egyesületi alapszabályban lefektetett közhasznú célokra fordítjuk, a pontos felhasználásáról a következő, tavaszi Közgyűlésen dönt a tagság.

A VEKE Elnöksége

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *