VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Tévedett a Népszava: Vitézy Dávid nem szemlélte tétlenül a BKV ügyeit

2010-03-10
By

Helyreigazításban kellett a Népszavának beismernie, valótlan volt az állításuk, mely szerint Vitézy Dávid a BKV felügyelőbizottságának tagjaként tudott, de nem foglalkozott a BKV gyanús ügyeivel.
“Hírportálunk 2010. január 9. napján megjelent számában “BKVH” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vitézy Dávid a felügyelőbizottság tagjaként a BKV Zrt.-t érintő botrányok kapcsán cinkos politikai mulasztással asszisztált volna. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Vitézy Dávid felügyelőbizottsági tagként figyelmeztetés nélkül szemlélte volna a rendőrség által azóta felderített bűncselekményeket.

A valóság ezzel szemben az, hogy Vitézy Dávid, a BKV Zrt. felügyelőbizottságának tagjaként számos alkalommal szóban és írásban is kezdeményezett belső ellenőrzési vizsgálatokat a felügyelőbizottságban, melyek épp a jelenleg zajló büntetőeljárásokhoz vezető feljelentések alapjául szolgáltak. Tovább, Vitézy Dávid, a BKV-nál zajló visszásságokról, korrupciógyanús szerződésekről 2007 óta folyamatosan tájékoztatta a nyilvánosságot is.”

Forrás:

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *